är tvångsinlagd på sjukhuset.. bloggar om någon vecka. Hoppas att ni har det bra iallafall <3


FÖRLÅT!!

jag glömmer bort att blogga, men jag har så mycket i skolan jag är verkligen stressad!


disgusting

kom hem ifrån skolan för ett tag sen, jag är så himla stressad vi har massor av inlämningar och prov nu innan jullovet!! jag kommer inte hinna göra allting känns det som :(


veins collapse

jag har varit rastlös hela dagen, jag har suttit framför datorn kollat runt på bloggar, youtube och sen sett lite film. Imorgon är det skola, måste försöka stiga upp tidigt på morgonen hur jag nu ska orka det. Just nu är jag väldigt pigg och det känns som att jag inte kommer att somna ikväll.


useless waste of space

I wish that people could understand the hell we go through. That it's not just something you can stop or a phase, and even if you do recover, it's a lifetime struggle. The fact that almost no one can understand makes me feel so alone.


slit my wrists open

orkar inte något mer..


thoughts don't end

sitter och dricker lite cola zero just nu, gott! :) kom att tänka på en sak som jag måste skriva. Jag tror faktiskt att läkarna har diagnoserat mig helt fel. När jag kollar mig i spegeln ser jag faktiskt ingen fet/överviktig person, eller alltså jo, visst tycker jag att jag är fet men när jag ser mig i en spegel och sådär så ser jag bara en normal, men otroligt ful person.


arg!!

Vad arg jag blir på mig själv när jag säger att jag ska uppdatera oftare och så har jag inte gjort det nu. Fast det har varit massa jobbigt hemma och så har jag inte varit så mycket hemma heller, så det kanske förklarar en del saker? Men nu så är jag super trött, jag vill och behöver verkligen sova och det känns som att jag inte har sovit på flera veckor! :( det är jobbigt, men så känns det hela tiden för mig. Och förlåt ifall jag triggar någon, jag menar och vill verkligen inte det!! Och ifall ni blir triggade så snälla sluta läs min blogg, jag vill bara ert bästa!


RSS 2.0